Over ons

TalentLens is onderdeel van Pearson Benelux BV. Dit internationale netwerk van testuitgeverijen is al meer dan 60 jaar een bekende partij voor het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten voor mensen van alle leeftijden en culturen. TalentLens richt zich met een eigen portfolio specifiek op instrumenten voor HR-vraagstukken. Alle TalentLens tests en vragenlijsten zijn wetenschappelijk onderbouwd en daardoor breed inzetbaar. Ze worden in onze eigen testuitgeverij ontwikkeld volgens de uitgangspunten van de COTAN voor wetenschappelijke tests.

Onze consultants vertellen u graag meer over onze producten en wat ze voor u kunnen betekenen. Ieder vraagstuk heeft een eigen, specifieke oplossing die we graag voor u uitzoeken en bij u aandragen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van talent, het inspelen op ontwikkelingen, het samenstellen van teams, het genereren van managementinformatie of re-integratie, we maken de zaken snel helder.

 

Team

Nina Kelder – HR Consultant

Nina heeft Organisatie Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, waar zij in 2014 haar Mastertitel behaalde. Na haar studie heeft zij als recruiter en assessment consultant gewerkt. Zij heeft ervaring met het opzetten van complexe selectietrajecten, het opstellen van een gewenst functieprofiel en het inzichtelijk maken van competenties, drijfveren en persoonlijkheid. Inmiddels heeft zij meer dan 200 assessments geanalyseerd en op basis hiervan diverse organisaties en kandidaten geadviseerd. Nina is gepassioneerd om opdrachtgevers te helpen die passend talent zoeken. Typisch Nina: vrolijk, ondernemend en servicegericht.


Rik Hoogland – Business Unit Manager

Rik heeft Arbeid & Organisatie psychologie gestudeerd aan de VU in Amsterdam, waar hij in 2007 zijn Mastertitel behaalde. Na zijn studie is Rik de sales ingerold en daar eigenlijk nooit meer uitgestapt! Hij heeft ruime ervaring met consultatieve Sales binnen de corporate HR wereld. Voor adviezen hoe selectie- of ontwikkelprocedures verder te optimaliseren kun je dan ook altijd bij hem terecht. Binnen Pearson TalentLens kan hij zijn passie voor acquisitie nog steeds prima kwijt en daarnaast is hij commercieel eindverantwoordelijk voor TalentLens binnen de Benelux. Typisch Rik: professioneel, humor en oplossingsgericht.

 

Ralf Buursen – Sales Consultant

Ralf heeft na het behalen van zijn Bachelor Personeel & Arbeid (2001) steeds in commerciële rollen gewerkt met HR-verantwoordelijken als klant. Hij weet als geen ander voor welke uitdagingen HR in verschillende sectoren staat. Dat maakt hem tot een waardevolle sparring partner als het gaat om het succesvol (her)inrichten van selectie,- development- en reintegratieprocessen. Ralf is daarbij in staat om zowel inhoudelijk als bedrijfseconomisch de toegevoegde waarde te onderbouwen. Bij TalentLens is Ralf primair verantwoordelijk voor non-profit organisaties en voor psychologische adviesbureaus. Typisch Ralf: ondernemend, klantgericht en positief.

 

Martin Hoogland – Sales Consultant

Martin is in 2010 afgestudeerd als Arbeids – en organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan in consultatieve sales, onder andere op het gebied van werving – en selectie. Vanuit de achtergrond van Arbeids – en organisatiepsychologie is hij het juiste aanspreekpunt bij vragen over het identificeren, ontwikkelen en behouden van talent. Martin is specialist binnen de non profit markt en psychologische dienstverlening. Typisch Martin: Betrouwbaar, Energiek en Scherpzinnig

 

Erwin Daniels – Sales Consultant België

Erwin is na zijn studies in de lichamelijke opvoeding  in diverse sales- en business developmentfuncties beland. In de 10 jaar dat hij actief is voor Pearson heeft hij zich verdiept in HR actualiteit en volgt hij een postgraduaat HR management aan de Ehsal in Brussel. Daardoor kan hij HR verantwoordelijken adviseren vanuit heel actuele tendenzen binnen HR op gebied van recruitment, ontwikkeling en talentmanagement. Nieuwe inzichten verwerven en deze delen zijn belangrijke uitgangspunten. HR mensen kunnen bij hem altijd terecht voor een inhoudelijk en onderbouwd advies. Typisch Erwin : klant eerst, sportief,  oplossen