Webinar "Critical Thinking: #1 vaardigheid van de 21ste eeuw!"

Ontdek de basisprincipes van Critical Thinking en leer hoe je 'excellente' kandidaten kunt onderscheiden van 'goede' kandidaten!

Van moderne organisaties wordt verwacht dat hun mensen klaar zijn voor snelle veranderingen, innovatie kunnen stimuleren, flexibel zijn en snel kunnen reageren op complexe informatie en big data. Om deze reden wordt ‘Critical Thinking’ alom beschouwd als de #1 vaardigheid van de 21ste eeuw!

Critical Thinking is een vaardigheid die helpt om complexe informatie te evalueren en te beoordelen. Hierdoor zijn professionals in staat om sneller betere beslissingen te nemen. Critical Thinking vormt daarom de basis voor competenties als strategic thinking, problem solving, metacognition, judgement, intuition en learning agility. Critical Thinking wordt daarom steeds vaker ingezet bij het herkennen van talent en leiderschapspotentieel!

Wil je in staat zijn om ‘excellente’ kandidaten te onderscheiden van de ‘goede’? Of wil je er met name voor zorgen dat werknemers klaar zijn voor de toekomst? Tijdens deze webinar leer je wat Critical Thinking is, wat het RED-model is en welke kennis en gedrag nodig is om Critical Thinking toe te passen

 

Terug naar het overzicht