BMCT-II-NL

”Beter voorkomen dan genezen…”

Dat gezegde geldt zeker voor de situaties op onderstaande afbeeldingen. Extreme voorbeelden van hoe het fout kan gaan wanneer iemand, of misschien zelfs een heel team van mensen, niet capabel is voor de taak die zij uit moeten voeren. Door inzicht te verkrijgen in iemands capaciteiten voor hij of zij een bepaalde functie bekleedt, kunnen dergelijke fouten voorkomen worden. En dat is wel zo prettig.

De BMCT-II-NL (Bennett Mechanical Comprehension Test) geeft inzicht in het vermogen om fysieke en mechanische principes toe te passen in praktische situaties: het mechanisch redeneervermogen. Hetgeen we hierboven zien maakt het belang van dit inzicht pijnlijk duidelijk.

Het mechanisch redeneervermogen is een cruciale capaciteit binnen verschillende functies en sectoren. Denk hierbij aan productie-, installatie-, reparatie- en onderhoudsfuncties,  de bouwsector, technische verkoop, en machinebouw. De BMCT-II-NL is een van de meest gerespecteerde assessments op het gebied van technisch inzicht. De test is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden bij de selectie van kandidaten met een sterk ontwikkeld technisch inzicht, en aanleg voor het aanleren en toepassen van mechanische processen en taken, fysieke concepten, en principes.

Bent u benieuwd hoe de inzet van de BMCT-II-NL binnen uw recruitmentproces van toegevoegde waarde kan zijn? Stuur dan een e-mail naar joost.bakker@pearson.com voor het kosteloos en vrijblijvend ontvangen van een oefentest, en meer informatie.