Over ons

TalentLens is onderdeel van Pearson Benelux BV. Dit internationale netwerk van testuitgeverijen is al meer dan 60 jaar een bekende partij voor het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten voor mensen van alle leeftijden en culturen. TalentLens richt zich met een eigen portfolio specifiek op instrumenten voor HR-vraagstukken. Alle TalentLens tests en vragenlijsten zijn wetenschappelijk onderbouwd en daardoor breed inzetbaar. Ze worden in onze eigen testuitgeverij ontwikkeld volgens de uitgangspunten van de COTAN voor wetenschappelijke tests.

Onze consultants vertellen u graag meer over onze producten en wat ze voor u kunnen betekenen. Ieder vraagstuk heeft een eigen, specifieke oplossing die we graag voor u uitzoeken en bij u aandragen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van talent, het inspelen op ontwikkelingen, het samenstellen van teams, het genereren van managementinformatie of re-integratie, we maken de zaken snel helder.

 

Team


Nina Kelder – HR Consultant


Nina behaalde in 2014 haar Mastertitel Organisatie Psychologie aan de universiteit van Leiden. Hierna heeft zij als recruiter en assessment consultant gewerkt. Zij heeft geruime ervaring met het opzetten van complexe selectietrajecten en het opstellen van functieprofielen. Nina is gepassioneerd om opdrachtgevers te helpen in hun zoektocht naar passend talent. Typisch Nina: Vrolijk, Ondernemend en Servicegericht.


Rik Hoogland – Business Unit Manager


In 2007 behaalde Rik zijn Mastertitel Arbeid & Organisatie psychologie aan de VU in Amsterdam. Hierna bekleedde hij verschillende salesfuncties en deed daar ervaring op met consultatieve sales binnen de corporate HR wereld. Nu combineert hij zijn passie voor aquisitie met de verantwoordelijkheid voor het commercieel succes van TalentLens binnen de benelux. Typisch Rik: Professioneel, Humoristisch en Oplossingsgericht.


Ralf Buursen – Sales Consultant

Na het behalen van zijn Bachelor Personeel & Arbeid (2001) werkte Ralf in commerciële rollen met HR-verantwoordelijken als klant. Hij kent de uitdagingen van HR in diverse sectoren als geen ander. Hierdoor is hij een waardevolle sparring partner als het gaat om de (her)inrichting van selectie- development- en re-integratieprocessen. Bij TalentLens richt Ralf zich op de profit-sector. Typisch Ralf: Ondernemend, Klantgericht en Positief.


Martin Hoogland – Sales Consultant

In 2010 behaalde Martin zijn diploma als Arbeids- en organisatiepsycholoog aan de UvA. In de jaren hierna deed hij ervaring op in consultatieve sales. De combinatie van zijn studie en praktijkervaring maakt hem het aanspreekpunt bij vragen over het identificeren, ontwikkelen en vasthouden van talent. Martin is specialist binnen de non profit-sector en psychologische dienstverlening. Typisch Martin: Betrouwbaar, Energiek en Scherpzinnig.