Critical Thinking

Leer in 1 dag alle noodzakelijke facetten van de #1 vaardigheid van de 21ste eeuw!

Critical Thinking is nu belangrijker dan ooit. Razendsnel veranderende trends en markten vereisen dat u complexe problemen op moet kunnen lossen die je nog niet eerder bent tegengekomen, en waar mogelijk geen kant-en-klare oplossing voor is. Tegelijkertijd wordt van je gevraagd dat je doorslaggevende beslissingen neemt gebaseerd op een ongekende stroom van informatie uit een veelheid aan bronnen.

Wanneer je over het vermogen wilt beschikken om complexe informatie tot je te nemen, te organiseren en te evalueren om vervolgens logische, gegronde conclusies te kunnen trekken, dan is deze training iets voor jou. Critical Thinking is volgens veel HR-managers de nummer 1 vaardigheid van de 21ste eeuw, immers goede beslissingen zorgen voor efficiënte en/of winstgevende organisaties.

Via de training wordt deze vaardigheid bij je in kaart gebracht en (verder) ontwikkeld. Voor je persoonlijke ontwikkeling is het kunnen toepassen van deze vaardigheid van groot belang maar zeker voor “management-development” is deze training waardevol en eigenlijk onmisbaar. Critical Thinking is de beste voorspeller om door te groeien binnen de organisatie en zorgt voor betere beslissingen bij complexe vraagstukken.

Meer informatie over deze training? Ik ben er om te helpen!