PfPI Certificeringstraining

Krijg inzicht in de achtergrond en de constructie van de PfPI  en leer deze te gebruiken en te interpreteren. Leer daarnaast competenties en persoonlijkheidstrekken te koppelen aan een functie en/of organisatie.

De PfPI beschrijft de positie van een kandidaat op een aantal persoonlijkheidstrekken met specifieke relevantie voor de werkcontext. De PfPI meet die werkrelevante trekken die in selectievraagstukken en loopbaanbegeleiding belangrijk zijn. Daarnaast wordt ook voorzien in een beschrijving van de kandidaat in termen van de Big Five dimensies; te weten Emotionele stabiliteit, Extraversie, Openheid voor ervaringen, Altruïsme en Consciëntieusheid.

 

Om ervoor te zorgen dat je op een gedegen manier met de PfPI kunt werken en de bijbehorende rapportage goed kunt interpreteren, volg je een training om gecertificeerd te worden in het gebruik van de PfPI. Voorafgaand aan de training vul je zelf de vragenlijst in en ontvang je het rapport, welke met je wordt besproken. De PfPI kan worden ingezet voor selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken en richt zich hiermee op de Arbeids- & Organisatiepsychologen, HR professionals en loopbaancoaches.

 

Deze compacte certificeringstraining is alleen bedoeld voor de zeer ervaren gebruikers in zowel afname als interpretatie van Big Five persoonlijkheidsvragenlijsten. Bij onvoldoende kwalificatie behouden we ons het recht voor je te verwijzen naar de tweedaagse certificeringstraining. Deelnemers die nog geen ervaring hebben met het gebruik van psychologische test dienen vooraf een Basistraining Testgebruik te volgen. Na afloop van de training dien je bij één respondent de PfPI af te nemen en op basis van de bijbehorende rapportage een feedbackgesprek te voeren. Vervolgens schrijf je hierover een rapport welke van feedback wordt voorzien door TalentLens. Het verslag dient van voldoende kwaliteit te zijn om het certificaat te ontvangen.

Meer informatie over deze training? Ik ben er om te helpen!